Stambeni kompleks Sarajevo Panorama

BBI Real Estate završio je izgradnju stambenog kompleksa na Mihrivodama. Radi se o tri stambena objekta sa po 15 - 18 stambenih jedinica. 
Lokacija:  Područje Općine „Stari Grad“ – Ulica Alije Nametka, bivša Frontovska.

Stambena zgrada Isevića Sokak

Za sve one koji žele biti u žiži zbivanja te za nekoliko minuta naći se u sarajevskoj čaršiji, BBI Real Estate izgradio je stambenu zgradu u blizini Sarajevske pivare. Zgrada se nalazi u Ulici Isevića sokak, a broji 6 stambenih jedinica na 4 etaže.

BBI Centar - Mjesto susreta

BBI Centar je shopping centar u Sarajevu, sagrađen u centru grada sa investicijom vrijednom više od 35 miliona eura. Dizajniran je kao velika multifunkcionalna zgrada koja nudi sofisticirane prostore za prodaju, gastronomiju, uredski prostor, skladištenje i podzemne garaže.

Objekat Ispod Budakovića

BBI Real Estate d.o.o. za nekretnine Sarajevo, vlasnik BBI Centra i investitor građevinskih projekata u BiH, izgradio je novi objekat rezidencijalnog tipa u ulici Ispod Budakovića (Općina Stari Grad). Stanove krasi visoki kvalitet gradnje za život sa stilom. 

Izgradnja studija i ureda Al Jazeera Balkans

BBI Real Estate je koordinirao izgradnju studija i ureda Al Jazeera Balkans. Savremeno opremljeni studio i prostorije televizije su smještene u zgradi BBI Centra u Sarajevu, a investicija je bila vrijedna 2,6 miliona EUR.

Ostali projekti nekretnina

BBI Real Estate vodi izgradnju i nekoliko drugih projekata nekretninama kao što su: stambena zgrada Saraj Polje i stambena zgrada Nedžarići.